Thuram, Hernandez, Badiashile, Bellingham, Ronaldo, Fernandez: informații despre cele 12 ferestre de transfer pentru miercuri, 28 decembrie 2022

Badiashile se apropie de Chelsea

Conform informațiilor de la Echipa, Benoît Badiashile ar fi aproape de Chelsea. Pentru fundașul internațional francez în vârstă de 21 de ani (2 selecții), Monaco ar pretinde cel puțin 40 de milioane de euro. Manchester United și FC Barcelona ar urma, de asemenea, dosarul îndeaproape.

 • Parerea noastra : Benoît Badiashile va fi la sfârșitul contractului în iunie 2024. Dacă AȘM vrea să obțină o valoare adăugată frumoasă, cu siguranță va fi pentru iarna aceasta.

Transferuri

Cele 5 informații despre fereastră de transfer pentru vineri

04.11.2022 La ora 09:27

Inter merge pentru Thuram

Vicecampion mondial cu Blues, Marcus Thuram, la finalul contractului în iunie viitor cu Mönchengladbach, este urmat de cele mai mari cluburi din Europa. Conform Gazzetta dello Sport, Inter Milano se va întâlni cu agenții francezului la începutul lunii ianuarie în vederea unei posibile sosiri gratuite în vara viitoare. Născut la Parma, fiul campionului mondial din 1998 ar fi tentat de ideea de a juca în Serie A.

 • Parerea noastra : Campioana Italiei din 2021 va trebui să-i ofere un contract foarte bun lui Marcus Thuram pentru că competiția va fi dură.

Real Madrid iese la Bellingham

În timp ce PSG și Liverpool ar visa și ele să-l atragă pe Jude Bellingham, Real Madrid accelerează pe dosarul mijlocașului internațional englez, dezvăluie marca, care precizează că un acord între toate părțile ar putea veni mai devreme decât se aștepta. Ca o reamintire, tânărul de 19 ani este legat de Dortmund până în iunie 2025.

 • Parerea noastra : Cu excepția unei surprize uriașe, Jude Bellingham își va trăi în curând ultimele șase luni în Bundesliga.

Schimbare de planuri pentru Busquets?

De câteva luni, presa spaniolă este categoric: Sergio Busquets ar trebui să-l lase liber pe FC Barcelona vara viitoare pentru a încerca aventura din MLS. In orice caz, Mundo Deportivo anunță că mijlocașul internațional spaniol, care nu va mai juca cu La Roja, s-ar putea răzgândi și, în sfârșit, să se alăture blaugrana. O discuție cu Xavi ar fi putut cântări în balanță.

 • Parerea noastra : În Spania, 28 decembrie este ca 1 aprilie în Franța. Ziua Păcălelii de cealaltă parte a Pirineilor, deoarece viitorul lui Sergio Busquets pare legat de MLS?

Sergi Roberto vrea să rămână la Barca

Legat de FC Barcelona până în iunie 2023, Sergi Roberto dorește să continue aventura cu actualul lider al La Liga. Ultimul marcator al revenirii lui Barça împotriva lui PSG în 2017 (6-1) a anunțat-o într-un interviu acordat RAC 1.”Visul meu este să rămân”, a explicat tânărul de 30 de ani.

 • Parerea noastra : Sergi Roberto a jucat puțin de la începutul sezonului. Un început gratuit în iunie nu poate fi exclus.

Chelsea gata să spargă banca pentru Fernandez

Potrivit presei portugheze Record, Chelsea ar fi trimis o ofertă de 130 de milioane de euro lui Benfica pentru a-i permite mijlocașului internațional argentinian, Enzo Fernandez. Jucătorul în vârstă de 21 de ani, care a fost una dintre revelațiile Cupei Mondiale din 2022, este urmat și de FC Barcelona și Real Madrid.

 • Parerea noastra : Ofertele sunt în creștere și Benfica nu va rezista mult în acest ritm.

Bayern i-ar putea extinde pe Musiala, Hernandez și Davies

Potrivit informațiilor jurnalistului Fabrizio Romano, Bayern Munchen va oferi un nou contract tânărului talent Jamal Musiala (19 ani), în prezent legat de campioana germană în titlu până în iunie 2026. Respectiv sub contract până în 2024 și 2025, Lucas Hernandez, grav accidentat într-un genunchi în timpul Cupei Mondiale, iar Alphonso Davies ar putea fi abordat în curând pentru a semna un nou contract de închiriere.

 • Parerea noastra : Încă o dată, Bayern se pregătește inteligent pentru viitor.

Ten Hag vorbește despre Ronaldo

După victoria lui Manchester United în fața Nottingham Forest (3-0), Erik ten Hag a fost întrebat despre Cristiano Ronaldo, al cărui contract a fost reziliat la sfârșitul lunii noiembrie, în cadrul unei conferințe de presă. “Nu mă uit înapoi, doar înainte. A ales să-și ia rămas bun, nu mai face parte din echipă„, a declarat pur și simplu.

 • Parerea noastra : Fără CR7, Manchester United continuă și își revendică încă un loc în C1 sezonul viitor.

Îl vom revedea pe Ronaldo în Europa?

O plecare din Sarabia în ianuarie nu ar fi exclusă

Conform Echipa, Pablo Sarrabia s-ar fi plâns de timpul scăzut de joc (notă: 12 meciuri L1 pentru 3 starturi) cu liderii lui PSG. Cotidianul precizează că o plecare a fostului lateral Sporting Portugalia nu ar fi exclusă în această iarnă.

 • Parerea noastra : Ca de la venirea lui în 2019, orizontul lui este blocat la PSG cu prezența lui Neymar, Kylian Mbappé și Lionel Messi în față.

Oameni frumoși pe Pickford

Conform Daily Mail, mai multe echipe mari din Premier League, și nu în ultimul rând, ar fi interesate de Jordan Pickford, portarul internațional englez: Chelsea, Manchester United și Tottenham. Deocamdată, portarul în vârstă de 28 de ani este legat de Everton până în iunie 2024.

 • Parerea noastra : După șase ani cu Toffees, portarul titular al celor Trei Lei și-ar putea revizui ambițiile în sus.

Traoré, un dosar „complex” pentru Rennes

În lungul interviu pe care l-a acordat lui Echipa, s-a confisat Florian Maurice în fereastra de transfer de la Rennes și în special în situația căpitanului său Hamari Traoré, la finalul contractului său în iunie anul viitor. “Situația nu s-a schimbat neapărat din vară. După aceea, trebuie să vedem cum încheiem sezonul și strategia noastră cu jucătorii care sosesc (Lorenz Assignon). Este destul de complex, acest fișier Hamari„, a spus directorul sportiv al Stade Rennais.
 • Parerea noastra : Recuperarea gratuită a lui Hamari Traoré ar fi o afacere foarte bună pentru un club din Top 5 din Ligue 1.

Hamari Traoré împotriva lui Lens

Credit: Imago

Espanyol îl semnează pe Montes

Espanyol Barcelona a anunțat că l-a semnat pe fundașul central internațional mexican César Montes, care a semnat până în iunie 2028. Anul trecut, opritorul de 1,93 m a câștigat medalia de bronz la Jocurile de la Tokyo.

 • Parerea noastra : O alegere bună pentru operațiunea de întreținere a catalanilor.

Transferuri

Cele 5 informații despre fereastră de transfer pentru joi

03.11.2022 La ora 10:15

Transferuri

Milik părăsește OM: „Impresia că povestea nu a început niciodată cu adevărat”

24.08.2022 la 16:44

.

Add Comment