reacția candidaților nominalizați, recapitularea Cotidianului


ACADEMIA STELELOR. Cotidianul Star Academy a fost difuzat pe TF1 în această joi, 27 octombrie 2022. Descoperiți reacția nominalizaților dar și pregătirea bonusului de sâmbătă.

Esential

  • Zilnic este difuzată o știre Star Academy aceasta joi, 27 octombrie 2022. Telespectatorii vor putea descoperi reacția celor patru nominalizați după numire, pregătirea pentru bonus dar și continuarea disputei dintre Anisha și Léa.
  • Studenții Academiei de patru stele sunt în pericol săptămâna aceasta. Ahcène, Cenzo, Julien și Stan riscă să fie eliminate în primă sâmbătă. Unul dintre ei va fi salvat de votul publicului, altul de restul clasei sale. Ceilalți doi vor trebui să părăsească aventura. După Amisse, cine va fi eliminat?
  • Ce s-a întâmplat joi, 27 octombrie, la Academia Star? Candidații sunt lipsiți de motivație în așteptarea anunțării numirilor. Aflând că riscă să fie eliminat, Ahcène crapă complet. Michaël Goldman a avertizat-o și pe Léa cu privire la lipsa ei de implicare, spunându-i că a evitat cu strictețe nominalizarea în această săptămână. După un masterclass susținut de Camelia Jordana, a fost anunțată distribuirea melodiilor pentru bonus: Véronique Sanson va cânta alături de Chris și Paola; Enola va fi în duet cu Tom Gregory; Medley-ul lui Zaz va fi interpretat de Carla, Louis și Anisha; Keen’V va cânta pe scenă alături de Chris și Carla; Hyphen Hyphen va cânta cu Louis și Tiana, iar Enola va cânta cu Gims. Paola moștenește tabloul de dans. În cele din urmă, Enola plănuiește să nu îl voteze pe Julien sâmbătă, crezând că lucrează prea puțin în comparație cu ceilalți.

Trăi

19:01 – O viitoare poveste de dragoste în Star Academy?

SFÂRȘIT DE LIVE. În paralel cu viața studentească a academicienilor, poveștile private și inimile candidaților alimentează viața de zi cu zi a Star Academy. Anisha a vrut să-i scrie o scrisoare lui Stanislas pentru a-i explica comportamentul cu o zi înainte, ceea ce l-a emoționat pe tânăr. La rândul ei, Carla, încântată să-și spună iubitul, constată că acesta din urmă a fost rece cu ea. Chris mentioneaza faptul ca este apropierea lui platonica de Stanislas, care este si el intr-o relatie si indragostit de iubita lui, ceea ce i-ar putea explica reactia, dar Carla este convinsa de contrariul. Producția sugerează că ar putea avea loc o dragoste între Carla și Stanislas? Doar viitorul ne va spune!

18:50 – Rezumatul The Star Academy din 27 octombrie 2022 (1/2)

În Star Academy joi, 27 octombrie 2022, candidații au fost demotivați, stresați să descopere numele celor 4 candidați numiți în această săptămână. Ahcène, Cenzo, Stanislas și Julien își iau nominalizările ca pe o lovitură. Stanislas și Ahcène au crăpat și ei sub presiune și stres. Michaël Goldman a profitat și de ocazie pentru a o avertiza pe Léa, care a evitat cu puțin timp să fie numită. La rândul ei, Paola moștenește scena dansului și se trezește pe un nor mic la ideea de a fi antrenată de Yanis Marshall. După un masterclass cu Camélia Jordana despre legătura dintre un artist și agentul său, aceștia au descoperit și distribuția de melodii: Chris și Paola vor cânta cu Véronique Sanson, Enola va avea dreptul la un duet cu Tom Gregory, Carla, Louis și Anisha vor fi pe scenă cu Zaz, Chris și Carla vor cânta cu Keen’V, Louis va cânta „Too young” cu grupul Hyphen Hyphen și Tiana și Enola vor cânta cu Gims.

18:40 – Carla surprinsă de apelul ei la iubitul ei

Carla dă un telefon cu iubitul ei. Cu toate acestea, ea se întreabă de reacția lui, găsindu-l rece și distant. Pur și simplu a sfătuit-o să rămână concentrată asupra aventurii ei. Tânăra este surprinsă și apoi îi conferă lui Chris. Aceasta din urmă sugerează că ar putea fi apropierea lui de Stanislas care ar putea fi legată de comportamentul ciudat al iubitului ei, înainte de a-l sfătui să nu-și facă prea multe griji.

18:34 – Stanislas în lacrimi, Enola refuză să-l voteze pe Julien

După un telefon cu fratele său, Stanislas părăsește castelul în lacrimi. Sub presiune, tânărul speră să fie salvat și să aibă într-o zi un tablou dansat. El este, însă, mângâiat de Yais Marshall, care iese în același timp. În același timp, Enola și Louis se întreabă despre votul lor în timpul primului. Enola refuză să-l voteze pe Julien în ciuda faptului că este prietenul ei, considerând că lucrează mai puțin decât ceilalți.

18:27 – Cine ce cântă în Prime Saturday?

Marlène Schaff și Lucie Bernardoni au anunțat sâmbătă distribuirea cântecelor în cadrul bonusului Star Academy: Véronique Sanson va cânta „Ma reverence” alături de Chris și Paola; Enola va cânta un duet „Fingertips” cu Tom Gregory; Medley-ul lui Zaz va fi interpretat cu Carla, Louis și Anisha; Keen’V va cânta cu Chris și Carla; Hyphen Hyphen va interpreta „Too young” cu Louis și șapte persoane care îi vor însoți la tobe Tiana și Enola vor cânta cu Gims. În același timp, Léa și Tiana vor interpreta împreună „În altă lume” a lui Celine Dion. În cele din urmă, Paola moștenește scena dansului din „Let me dance”.

18:18 – Elevii urmează un masterclass cu Camélia Jordana

Câștigătoare a Nouvelle Star, Camélia Jordana este o invitată surpriză la Star Academy. Ea susține un masterclass cu managerul ei pentru a vorbi despre relația dintre un manager și un artist. „Sunt joburi magnifice dar și locuri de muncă cu adevărat dificile”, avertizează cântăreața, amintind că este o meserie de creație dar și de afaceri. „Ceea ce vedem la mulți artiști este glamour și suntem norocoși să avem acces la toate acestea, dar publicul nu poate vedea toată munca și toate sacrificiile care stau în spatele tuturor acestor lucruri. . Viețile noastre de artiști sunt minunate, dar sunt sacrificii de făcut. Dar se pare că ești gata să le faci.”

18:12 – Ahcène în lacrimi după anunț

Anunțul numirii sale este o lovitură zdrobitoare pentru Ahcène. În lacrimi, acesta din urmă crede că „este inutil”. „Sunt îndesat, după un timp îmi iau bagajele și plec, nu o să câștig niciodată împotriva unui Stan sau a unui Cenzo”. Tânărul este total enervat, dar Carla și Paola încearcă cât pot să-l remotiveze.

18:07 – Michaël Goldman o avertizează pe Léa.

Michaël Goldman cere o întâlnire cu Léa, pentru a-i spune că tocmai a ratat să fie nominalizată. Vrea să o recadreze și să o avertizeze pentru tot restul aventurii, amintindu-i că „nu este cea mai puternică” din promoție. „Dacă la al treilea bonus crește, dacă reușești să te deschizi, te poate ucide. Trebuie să continui și să mai muncești puțin”. În același timp, elevii își descoperă aprecierea față de evaluări. Paola spune că este „fericită și stimulată” de comentarii, în timp ce Carla este „șocată pentru Stan și Ahcène”.

CITESTE MAI MULT

fisa de program

The Star Academy se deosebește de alte programe de televiziune actuale prin formatul său, combinând bonusuri săptămânale și reality TV de izolare zilnică. Bonusul, la finalul căruia un candidat este eliminat, este difuzat sâmbătă seara pe TF1, în perioada 15 octombrie – 26 noiembrie 2022, de la ora 21:10 „Zidianul”, care vă permite să urmăriți ultimele 24 de ore de candidații (între lecții, repetiții și viața lor cotidiană și sentimentală), este difuzat de luni până vineri la ora 17.30 pe primul canal. Exclusiv pentru abonații MyTF1 Max (platforma de streaming și reluare a titlului plătitor), este posibil să urmăriți streamul live de la castel, de la 8:00 până la miezul nopții de luni până vineri și duminică de la 12 până la miezul nopții.

Profesorii fac parte din identitatea castelului Star Academy. Sunt cinci pentru a da lecții și sfaturi candidaților: Joël Bouraïma (profesor de sport), Laure Balon (profesor de expresie scenică), Yanis Marshall (profesor de dans), Adeline Toniutti (profesor de canto) și Pierre de Brauer (profesor de teatru). Michaël Goldman, creatorul etichetei My Major Compagny și fiul lui Jean-Jacques Goldman, a moștenit rolul de director al castelului. Lucie Bernardoni de la Star Ac’ 4 și Marlène Schaff sunt antrenori.

Fie că este vorba de bonusuri sau de cele zilnice, Star Academy este vizibilă în reluare. Ca și în cazul celorlalte programe ale sale, TF1 pune online fiecare episod nou pentru reluare pe platforma sa de redare în flux gratuit MyTF1. Trebuie doar să ai un cont, fără să plătești, pentru a avea acces la toate reluările dar și la fragmente. De asemenea, amintiți-vă că pentru 2,99 EUR pe lună, este posibil să urmăriți Star Academy 2022 în direct pe MyTF1 Max, de la 8:00 la miezul nopții de luni până vineri și duminică de la prânz până la miezul nopții.

The Star Academy a invitat, de asemenea, vedete majore franceze și internaționale în timpul diferitelor sale episoade. Sezonul 2022 nu face excepție, Robbie Williams a fost ales să fie sponsorul acestei ediții. Alte vedete internaționale, necunoscute deocamdată, vor călca și ele pe platoul Star Ac’. Dintre cântăreții francezi anunțați, să amintim numele lui Juliette Armanet, Kendji Girac, Michel Polnareff, Adé, Mika, Gims, Matt Pokora, Julien Clerc, Amir sau Pomme.

Nikos Aliagas face parte din ADN-ul Star Academy, prezentând fiecare dintre sezoanele de la lansarea emisiunii pe TF1. Este așadar logic că revine în rolul de gazdă a versiunii tele-hook 2022. Prezintă bonusurile live de sâmbătă seară. A doua parte a serii este asigurată de Karima Charni, candidată pentru Star Academy 4, devenită gazdă radio. Ea este responsabilă de strângerea reacțiilor candidaților în autobuzul care îi duce înapoi la castelul Dammarie-les-Lys după fiecare bonus.

Evident, încă nu cunoaștem identitatea câștigătorului Star Academy 2022, care îi va urma pe Jenifer, Nolwenn Leroy, Elodie Frégé sau Grégory Lemarchal. Finala va fi difuzată pe 26 noiembrie pe primul canal. Unul dintre candidați va ieși învingător din emisiune și va câștiga 100.000 de euro, dar și posibilitatea de a înregistra un album cu casa de discuri Sony Music Entertainment France.

Add Comment