Netflix: programele de neratat in iunie 2022

3

În iunie, pe Netflix, este marea revenire a Peaky Blinders pentru o ultimă atitudine care promite a fi foarte politică. De asemenea, vei putea (re)viziona două clasice animate: Akira și Spider-Man: Next Generation.


netflix

Netflix este o aplicație și un serviciu cu abonament plătit care oferă acces la o bibliotecă online de câteva mii de filme, seriale, documentare, emisiuni și emisiuni TV.

 • Descărcări:
  630
 • Data de lansare :
  30.05.2022
 • Autor:
  Netflix, Inc.
 • Licență :
  Licență gratuită
 • Categorii:

  Video – Timp liber

 • Sistem de operare :

  Android, serviciu online Toate browserele de internet, Windows 10/11, iOS iPhone / iPad

Iunie pe Netflix va fi luna marilor reveniri: cea a lui Tommy Shelby și a lui Peaky Blinderscel alAcademia Umbreleicea a tâlharilor de Furtul de bani Versiunea sud-coreeană și chiar cea a excelentului serial politic danez Borgencare revine pentru un sezon 4 neașteptat după aproape un deceniu de absență.

Pe partea de film, luna va începe și se va încheia cu două capodopere ale animației: Akira și Spider-Man: Next Generation. Iubitorii de blockbuster pe testosteron se vor distra de minune în fața Capul de păianjen cu Chris Hemsworth, în timp ce fanii absurdității franceze vor opta mai degrabă pentru Căprioarade Quentin Dupieux (chiar dacă vă pot plăcea destul de ambele).

© BBC

Evenimentul lunii: Peaky Blinderssezonul 6, 10 iunie

Deja difuzat în Anglia pe BBC One, sezonul 6 al Peaky Blinders vine în sfârșit la noi pe Netflix. Dacă e să credem primele imagini, finalul ar trebui să țină de acest monument al seriei britanice. Noile episoade vor relua de unde s-a oprit intriga la sfârșitul sezonului precedent: cu un Tommy Shelby încolțit înfruntându-l pe fascistul Oswald Mosley. Ne așteptăm la o poveste mai politică ca niciodată, purtată ca întotdeauna de o fotografie elegantă și îngrijită și o coloană sonoră delicios de anacronică. Casting-ul ar trebui să aducă și satisfacții, deoarece găsim cea mai mare parte a forței de muncă, inclusiv Anya Taylor-Joy, a cărei carieră a explodat de la debutul ei în serie. Pe de altă parte, nicio Polly în acest sezon final de când interpretul ei, Helen McCrory, a murit, din păcate, înainte de filmare. Va fi necesar să fii solid pentru a te lipsi de un asemenea caracter capital.

Suntem curioși: Academia Umbreleisezonul 3, 22 iunie

Academia Umbrelei este un serial amuzant. Niciodată genială, niciodată eșuată cu toate acestea, această adaptare a unei benzi desenate americane nu trezește entuziasm ca un Lucruri ciudate de exemplu, dar mijloacele sale de producție și distribuția îl fac totuși unul dintre marile titluri Netflix din ultimii ani. După două primele sezoane destul de reușite fără a fi remarcabile, această continuare va trebui să lovească din greu pentru a scăpa de anulare, dată fiind situația în care se află platforma Los Gatos. Prin introducerea conceptului de dimensiuni paralele – la modă în ultima vreme – ea își asumă riscul de a ieși din zona ei de confort. Din nou, primele imagini ni se par mai degrabă promițătoare, în mare parte datorită celui mai bun atu al seriei: personajele sale, foarte bine scrise și în mare parte destul de drăguțe. Vom vedea dacă această echipă de supereroi se va ridica la înălțime.

Vom fi bucuroși să vedem: Spider-Man: Next Generation30 iunie

Pentru multe persoane, Spider-Man: Next Generation este pur și simplu cel mai bun film cu supereroi din istorie. Trebuie spus că într-un moment în care Marvel se revarsă în saga aproape serială fără să-i pese cu adevărat de munca cinematografică a filmelor sale, anime-ul regizat de Peter Ramsey, Bob Persichetti și Rodney Rothman este deplasat. Amestecând mai multe stiluri de animație, înmulțind cadrele ambițioase și mai ales prin explodarea colorimetriei, filmul reușește să meargă mai departe decât povestea sa deja foarte bună, iar criticii nu s-au înșelat. Este, de asemenea, o oportunitate de a descoperi o panoplie de oameni-păianjen alternativi, începând cu Miles Morales, protagonistul principal al poveștii. E proaspăt, e incitant, e impresionant, pe scurt, un adevărat succes care va avea dreptul și la o continuare în 2023.

Si pe langa asta?

© Netflix

Dar deasemenea

 • Lolode Julie Delpy – 1 iunie
 • Păstrează-te dulce: roagă-te și taciserial documentar – 8 iunie
 • La momentul momelilor: internetul crimelorseria – 15 iunie
 • Dead Dead: Paranormal Parkdesen animat – 16 iunie
 • Black Snake: Legenda șarpelui negruComedie franceză – 22 iunie
Publicitate, conținutul tău continuă mai jos

Publicitate, conținutul tău continuă mai jos

Add Comment