„M-a făcut să-mi pierd zâmbetul și bucuria de a trăi”

INTERVIU – Agentul imobiliar de 40 de ani care locuiește la Hyères în Var a pus capăt, de comun acord, căsniciei sale cu mama micuței Lina. După o întâlnire promițătoare în Gibraltar, cuplul a fost rapid slăbit de neînțelegeri și dispute.

Vizionator asiduu al filmului „Căsătorit la prima vedere” de pe M6, Frédérick a participat la cel de-al șaselea sezon cu speranța de a-și reconstrui viața și de a începe o poveste de dragoste de durată. Tată al unei fiice de 14 ani, soții Varois s-au întâlnit și s-au căsătorit cu Émilie, un negociator imobiliar de 36 de ani, care locuiește în apropiere de Paris și tânără mamă a micuței Lina născută la începutul anului 2021. O poveste care, sub soarele Gibraltarului , începuse bine dar care, din păcate, s-a încheiat după o lună de miere înnorată la Praga și o întoarcere furtunoasă în Franța. „Émilie nu a fost în cele mai bune condiții pentru a aborda această aventurăel ne-a spus. Era nebunească, impulsivă, excesivă și uneori chiar irațională. Este centrată pe ea însăși, vrea să atragă atenția dând impresia că poartă greutatea lumii pe umeri. Își petrece timpul plângându-se, nimic nu merge niciodată bine…” Și să-i urez „Găsiți o persoană care se ridică la înălțimea așteptărilor voastre”.

” CITEȘTE ȘI – „Nu l-am insultat, dar i-am spus să iasă din viața mea”: Emilie din „Căsătorită la prima vedere” se mărturisește în divorțul ei furtunoasă cu Frédérick


LE FIGARO. – Cum a fost trecutul tău romantic înainte de a aborda experiența „Căsătorit la prima vedere”, de ce trăiești departe de fiica ta?
Frederick. –
Am avut doar relații lungi și frumoase, presărate cu perioade în care aveam nevoie să mă regăsesc. Am stat cinci ani cu mama fiicei mele și ne-am despărțit când Ambre abia avea un an. Înainte, locuiam lângă institutul din Draveil unde avea camera ei și, până la vârsta de 11 ani, puteam să merg să o văd de trei ori pe săptămână (Amber suferă de o boală neurologică numită sindromul de West, redactor. Notă). Din păcate, mama lui a plecat să locuiască în Elveția fără să mă consulte și eu sunt în această situație de patru ani. Mă duc să o văd pe Amber o dată pe lună…

Care au fost primele tale impresii când ai descoperit-o pe Émilie și copilul ei în Gibraltar?
Imediat ii remarc aspectul foarte frumos, era foarte frumoasa in rochia de mireasa. L-am găsit foarte blând în felul în care mi-a vorbit. Aflând că este mama micuței Lina și descoperind povestea ei, mi-am spus că va înțelege situația mea cu propria mea fiică. Ne-am identificat rapid punctele comune în primele momente și apropierea noastră a fost firească.

Totul a mers bine între voi până în ultima seară a lunii de miere de la Praga, cum a putut o simplă glumă să devină punctul de plecare al unei mari ceartă?
Nu știu… Totul a fost făcut pentru a ne asigura că a mers bine și că ne-am trăit pe deplin povestea noastră de dragoste. Eram căsătoriți dar nu ne cunoșteam, eram în stadiul de a ne descoperi caracterul. În această experiență, am știut că aș putea întâlni o femeie sinceră, dar aș putea la fel de bine să fiu confruntat cu o femeie care doar caută să creeze un bâzâi pentru a reveni după aceea. Așa că am fost suspicios și atent. Cu fiica mea, sunt obișnuit să decodez limbajul non-verbal și am o bună înțelegere a comportamentului uman. Cu Émilie aveam îndoieli și le discutasem în afara camerei cu ea. Când i-am spus gluma mea, ea a întors acele îndoieli împotriva mea, întrebându-se dacă făceam gluma asta pentru zgomot. M-a blocat. Când a înțeles că nu i-am acceptat remarca, s-a enervat și a vrut să oprească totul. Mi-am luat pantofii și am plecat o oră și jumătate la plimbare.

„Echipele de filmare au plâns după ce ne-au ascultat”

Frédérick din „Căsătorit la prima vedere”


Până a doua zi, situația părea să se fi calmat după discuția de la micul dejun…

Am stat de vorbă două ore, ne-am confisat mult unul altuia și eram atât de în bula noastră încât nici nu eram conștienți de prezența camerelor din jurul nostru. Echipajele de filmare au plâns după ce ne-au ascultat. Am vrut să mergem înainte împreună și i-am cerut scuze.

Ajunși în Franța, cum ai trăit distanța, Émilie fiind la Paris și tu în Sud în Var?
Nu a fost o problemă, mai fusesem într-o relație la distanță. Important a fost să ne menținem un minimum de comunicare în fiecare zi, salutându-ne dimineața și povestindu-ne unul altuia despre ziua noastră seara. E adevărat că mă deranjează să nu fi auzit nici măcar o zi de soția lui. Chiar înainte de a mă întâlni, Émilie se gândise să vină să se stabilească în sudul Franței, așa că am avut posibilitatea să ne apropiem. Se profila.

Ai vreo amintire din cele câteva zile petrecute la Paris cu Émilie?
M-a primit foarte bine și m-a integrat în această viață de trei cu Lina. I-am descoperit viața de zi cu zi de tânără mamă și i-am împărtășit propria mea experiență ca tată. Émilie este o mamă foarte protectoare cu fiica ei care avea atunci 7-8 luni, avea tendința să-și dorească sistematic să meargă în camera ei când plângea și am sfătuit-o să nu intervină de fiecare dată pentru a nu-și crea obiceiuri proaste. . Am fost acolo cu Ambre și i-am sugerat lui Emilie să se lase uneori. În fiecare seară, eram alături de ea și m-am implicat să am grijă de Lina. Și mi-a plăcut.

Din păcate, odată întors acasă, vor izbucni noi certuri între voi…
Într-o seară, așteptam vești de la ea pentru că venea târziu acasă și m-am îngrijorat. Când a sunat-o, mi-a răspuns cu vocea cuiva care a adormit și s-a întărit spunându-mi că nu este responsabilă față de nimeni. Și dacă există un lucru pe care îl urăsc, este acela de a fi agățat de mine, îl interpretez ca pe un refuz de a comunica.

„A avea un caracter puternic nu justifică diferențele de limbă”

Frédérick din „Căsătorit la prima vedere”


Sperai că întâlnirea ta cu Estelle Dossin îți va rezolva problemele relaționale?

Nu, pentru că Emilie mă lipsise în mod deschis și ceva se sparse în mine. Au existat cuvinte întrerupte. A avea un caracter puternic nu justifică diferențele de limbă. Trebuia să tragem într-o zi de vineri, dar micuța Lina a trebuit să meargă la camera de urgență cu o zi înainte. Am zburat imediat să mă alătur lor și am informat cu amabilitate producția că, dată fiind situația, am preferat să anulăm ziua filmărilor. Cântând notele vocale ale schimburilor mele cu Émilie, ea a început să-mi spună că cânt la miel, că nu sunt bărbat și că nu am bile pentru că credea că mi-a lipsit fermitatea cu producția. Pentru că ea, în timpul zilei, contactase și echipele de filmare pentru a cere același lucru, dar cu mai multă agresivitate.

Care a fost scopul fără întoarcere?
În primul rând aceste izbucniri repetate de furie sunt adevărate artificii. Apoi mi-a repetat de mai multe ori că Lina nu era fiica mea și că, prin urmare, nu aveam ce să-i spun. Este complet opusul a ceea ce mi-a spus ea la Praga și a fost inacceptabil să aud asta. În cele din urmă, a luat-o pe mama ei la telefon și i-a spus în fața mea că nu sunt bărbat, că nu am bile, că sunt un manipulator, că mă joc mielul cu producția… Familia Emiliei este excepțională, I-am iubit pe toți, sunt oameni de aur. Era inadmisibil să-l aud vorbind așa despre mine mamei lui. Mi-am luat lucrurile și am plecat.

V-ați întâlnit la Hyères pentru a vă anunța reciproc dorința de a divorța…
Nu ne-am mai vorbit de o săptămână. M-am simțit ca în ziua nunții noastre din Gibraltar, mai aveam acea mică speranță de a începe de la zero. Dar mi-am dat repede seama că ea nu era acolo să repare lucrurile. A vrut să plece cu onoare. Când i-am vorbit despre lipsa ei de respect, despre aceste replici făcute în fața mea și cu mama ei, ea mi-a răspuns: „Dar despre ce vorbești Fred? De ce minți?”. De acolo m-am ridicat, am spus producției că nu se mai poate, mi-am scos verigheta, am pus-o pe masă și era pe punctul de a pleca când m-a întrebat. insultat din nou. Ea mi-a spus în fața camerelor de filmat că sunt un mare ticălos și că ar trebui să-mi fie rușine… Eram dezgustat. Emilie m-a făcut să-mi pierd zâmbetul și bucuria de a trăi.

VEZI ȘI – Revista Buzz TV cu Emilie, candidată la „Married at First Regard”

.

Add Comment