LIVE – „Johnny m-a lovit”: Amber Heard denunță violența lui Johnny Depp împotriva ei

Pauza de masa

Procesul ia o pauză și se va relua peste o oră.

Amber Heard: „Johnny Depp a fost supărat pe mine pentru că am lucrat”

Amber Heard revine la amenințările lui Johnny Depp, care a refuzat să-și vadă munca la anumite filme. Ea ia exemplul Magic Mike 2 (2015), continuarea unui film de succes plasat în mijlocul striptezorilor.

„Am luptat cu [Depp] a face rolul. A fost un film cu roluri mai ales masculine. A acceptat fără tragere de inimă să mă lase să fac filmul. Nu aveam de gând să interpretez un personaj sexualizat. Aveam să port puțin machiaj în film, fără haine sexy. Așa că am reușit să fac filmul”.

Amber Heard explică că la momentul filmărilor, la sfârșitul lui 2014, “Johnny era supărat pe mine pentru că am lucrat. Era furios pe mine. A găsit pagini de scenariu pentru o audiție și a explodat de furie. Mi-a spus că nu nu-l întreba…” Și să adauge: “Mi-a spus că este vina mea că Hollywood-ul m-a închis într-un fel de rol și m-a obiectivat”.

„A fost iadul”: Amber Heard povestește cum a încercat să-l detoxifice pe Johnny Depp

În această perioadă, Johnny Depp a încercat să-și vindece dependențele cu alcool și marijuana pentru a finaliza filmările filmului. Masa Neagră.

Înțărcat, el călătorește cu Amber Heard pe insula sa privată din Bahamas pentru a se recupera. Potrivit lui Amber Heard, emoțiile lui erau atunci „yoyo”. „Am avut grijă de el, îi luam presiunea”.

Rapid, situația devine tensionată. „Tremura și țipa mult”. „Într-o zi a fost atât de supărat pe mine încât m-a pălmuit”. Și actrița să adauge:

“Nu știu cum să detoxez pe cineva! N-ar fi trebuit să fiu acolo. A fost o idee foarte, foarte proastă. Nu știu de ce medicii și asistentele nu mi-au spus. “La naiba”.

„Îi pare rău și l-am crezut”: Cum s-au împăcat Amber Heard și Johnny Depp

După evenimentele petrecute în avion, Amber Heard a luat decizia de a-l părăsi pe Johnny Depp. “Am fost înconjurat de prietenii mei și am decis să-l părăsesc. M-am simțit neputincios…”

La rândul său, Johnny Depp și-a regretat gestul. „A venit la New York pentru a lupta, pentru a face relația noastră să funcționeze”, spune Amber Heard. „I-a fost rușine, i-a părut rău și l-am crezut. M-am întors împreună cu el cu condiția ca el să primească tratament, să meargă la dezintoxicare și să nu mai revină niciodată”.

„I-am simțit cizma pe spate”: Amber Heard îl acuză pe Johnny Depp de violență domestică

Amber Heard îl acuză pe Johnny Depp de mai multe acte de violență domestică. Ea povestește în detaliu evenimentele care au avut loc într-un zbor privat de la Boston la Los Angeles în mai 2014. Înainte de start, simte că ceva nu este în regulă cu Johnny Depp.

„A venit spre mine, fără să scoată un cuvânt. A trecut prin faţa mea, apoi s-a aşezat pe fotoliul de vizavi de mine. […] Mirosea a alcool și marijuana. Voia să vorbim despre ce sa întâmplat cu o zi înainte. Ar fi trebuit să știu că nu pot câștiga din această situație.”

“Mi-a pus o mulțime de întrebări și am refuzat să răspund. Am fost politicos. Nu i-am răspuns. M-am mișcat încet.” Dar Johnny Depp este deosebit de insistent.

Actrița se află atunci în mijlocul filmărilor cu James Franco, pe care Depp îl urăște. Depp vrea să știe dacă Heard are o aventură cu Franco și devine foarte gelos. “El vorbea foarte explicit despre corpul meu, îmi spunea lucruri cu adevărat dezgustătoare. Mă spunea o curvă. Toate acestea se întâmplau din cauza asistenților și bodyguarzilor săi.”

Amber Heard decide atunci să schimbe locurile, „foarte blând”, pentru a nu „irita” pe Johnny Depp, care o lovește cu piciorul în spate. “I-am simțit cizma pe spate. Tocmai mă lovise. Eram la pământ, m-am uitat destul de mult la podeaua avionului.” „Nu știam ce să fac”, adaugă ea.

Amber Heard ia o pauză de la mărturia ei

Amber Heard, care tocmai a depus mărturie pentru a doua oară de la începutul procesului, face o pauză în mărturie.

Procesul se va relua în câteva momente.

„Johnny m-a lovit”: Ambert Heard povestește lupta cu Johnny Depp la Met Gala

Amber Heard dezvăluie că a fost lovită de Johnny Depp în timpul unei ediții a Met Gala, un eveniment social foarte popular în New York.

“M-a acuzat că flirt. A crezut că arunc priviri seducătoare unui invitat”, spune actrița. Întors acasă, Johnny Depp a apucat-o pe Amber Heard „de gât”. „Cred că l-am împins, nu-mi amintesc”.

“Atunci a aruncat o sticlă în mine. Mi-a fost dor de el și am distrus candelabru în acest proces. Ne-am certat pe canapea. Era mai puternic decât mine. Apoi m-a lovit cu pumnul în față. Mi-am dat seama că aveam nasul rupt. Îmi amintesc. era umflat, își pierdea culoarea, era roșu”.

Amber Heard era îngrijorată că Johnny Depp i-a oferit fiicei sale marijuana

Amber Heard descrie relația ei cu copiii lui Johnny Depp, Lily-Rose și Jack, pe care i-a cunoscut în 2014, când starul de la Hollywood era „sobre”.

Amber Heard spune că s-a atașat rapid de cei doi copii. „M-am îndrăgostit de acești copii mici, care erau foarte deștepți și ciudați, dar într-un sens bun.”

Ea spune că a încercat să o educe pe Lily-Rose, care era „îndrăgostită” de un „muzician” care avea „peste 18 ani”. Aceștia din urmă și-au petrecut o noapte acasă, iar Amber Heard își amintește că a fost „îngrijorată” pentru adolescentă.

Amber Heard a fost, de asemenea, deranjată să-l vadă pe Johnny Depp oferind marijuana fiicei sale, Lily-Rose, când aceasta era adolescentă. “Era atât de tânără. L-a enervat că mă intrudeam în acest subiect.”

Amber Heard îl acuză pe Johnny Depp că îl numește „cățea isterică”

Amber Heard susține că Johnny Depp a numit-o „cățea isterică” în iulie 2013, în timpul unei călătorii de presă pentru promovarea filmului. Pădurarul singuratic.

În această perioadă, spune ea, Johnny Depp a început să-și schimbe comportamentul față de ea și a început să o urască „pentru că l-a judecat”.

Actrița își amintește de o mare ceartă în camera lor de hotel, care era atunci chiar lângă cea a copiilor lui Depp Jack și Lily-Rose.

„M-a numit o cățea isterică”, relatează Amber Heard, care a refuzat să dezvăluie celelalte insulte rostite împotriva ei de Johnny Depp. „Nu cred că este necesar să le repet aici”.

Amber Heard căuta „dovezi” despre drogurile lui Johnny Depp

Amber Heard vorbește despre viața ei de zi cu zi cu Johnny Depp. Ea spune că căuta „dovezi” despre drogurile și alcoolul pe care le folosea comediantul.

“Leșina, se îmbolnăvea, își pierdea controlul. Și oamenii îl găseau, îl tratau. Făceam poze pentru dovadă”, spune Amber Heard.

Actrița își amintește că a observat o „schimbare în comportamentul” actorului, care ar putea adormi în mijlocul unei conversații, fără semne de avertizare.

În timpul procesului au fost prezentate mai multe fotografii cu actorul adormit și aflat sub influență. Amber Heard îl descrie pe Depp ca fiind „constant consumat de droguri, post, nu doarme niciodată”. „Asta se întâmpla în fiecare zi, toată ziua”.

Ea își amintește de o zi din 2014, în timpul filmărilor filmului Mardoheuunde actorul, puternic alcoolic și aflat sub influență, a trebuit să fie „purtat ca un bebeluș” până acasă de bodyguard.

Amber Heard a refuzat filmele cu scene de sex din cauza lui Johnny Depp

Amber Heard descrie modul în care relația ei cu Johnny Depp i-a influențat cariera și alegerile filmului.

“A fost o luptă constantă. De fiecare dată când primeam un scenariu, mă întreba cum mă voi îmbrăca, dacă voi avea scene de dragoste”, explică actrița, care se descrie drept o femeie “independentă”, care „adoră” munca.

„Nu am putut juca scene de sex”, adaugă Amber Heard. “Nu s-a întâmplat imediat. S-a întâmplat treptat.” Dar repede, actrița se cenzurează și ajunge să accepte doar filme fără scene romantice.

Amber Heard depune mărturie din nou împotriva lui Johnny Depp

Actrița Amber Heard și-a început noua mărturie împotriva lui Johnny Depp în procesul pentru defăimare dintre ei în urmă cu câteva minute.

Add Comment