Limoges rezistă la Dijon, Parisul își dă aer

Credit foto: Paris Basketball

Condusă de un excelent Nicolas Lang, Limoges CSP s-a impus acasă împotriva JDA Dijon (81-77). În același timp, la coada tabelului, Paris Basketball a dominat Le Portel (85-77).

După două succese convingătoare împotriva ASVEL și Monaco, JDA Dijon s-a mutat la Beaublanc pentru a provoca Limoges CSP. Duminica aceasta, oamenii lui Nenad Markovic nu au reușit să câștige, din vina unui mare Nicolas Lang (81-77). În partea de jos a tabelului, Paris Basketball a continuat să-și urmeze avântul bun învingând ESSM Le Portel (85-77).

Nicolas Lang livrează Limoges împotriva lui Dijon

După un început de meci echilibrat, Limoges CSP a accelerat și s-a bazat pe eficiența formidabilă a Nicolae Lang (21 de puncte la 5/6 la 3 puncte și 1 asistență) pentru a prelua controlul. Bucurați în aceste prime zece minute, dijonenii au reușit totuși să reducă diferența pentru a reveni la un mic punct de la Limougeauds (21-20, 10′). Datorită unei adrese exterioare diabolice, jucătorii lui Massimo Cancellieri au decolat în acest al doilea sfert. În defensivă dură, oamenii lui Nenad Markovic s-au bazat pe individualitățile lor și în special pe tandem Gregor Hrovat (12 puncte și 6 recuperări) – Gavin Ware (17 puncte și 5 recuperări) pentru a rămâne în contact în această primă perioadă (41-34, 20′). Mereu condus în al treilea sfert, JDA Dijon sa sprijinit pe trecerea foarte bună a Markis McDuffie (21 de puncte și 7 recuperări) pentru a rămâne în contact și a menține speranța la zece minute de la final (61-54, 30′). În acest ultim sfert, crossover-ul a continuat. În spatele scorului timp de 35 de minute, burgunzii și-au preluat treptat întârzierea. Discret pe tot parcursul jocului, David Holston a marcat un 3 puncte foarte important pentru a reda avantajul Dijonului în cel mai bun moment, în timp ce Will Yeguete a adus un impact pozitiv echipei sale, înscriind 4 puncte cruciale când CSP era la -3 în timpul banilor. . În urma lui, inevitabilul Nicolas Lang a transformat un nou șut de la distanță lungă și două aruncări libere pentru a-i oferi victoria lui Limoges în ultimele secunde (81-77) oprind astfel seria fină de cinci victorii consecutive a lui Dijon.

Un trio infernal dă victoria Parisului

Din startul meciului, parizienii au luat rapid conducerea (18-11, 10′) în urma unui trio excelent Juhann Begarin (17 puncte și 4 recuperări) – Ismael Kamagate (17 puncte și 9 recuperări) – Axel Toupane (18 puncte și 8 recuperări). De la începutul celui de-al doilea sfert, oamenii lui Will Weaver și-au continuat avântul. Grație unui 6-2 aplicat nordenților, Paris Basketball s-a distanțat și a avut un avans de zece puncte la pauză (44-34, 20′). În ciuda unei ușoare reacții a oamenilor lui Éric Girard, conduși de căpitan Benoit Mangin (27 de puncte și 4 pase decisive) la revenirea din vestiar, parizienii nu au intrat în panică și au controlat ritmul jocului până la final. Serioși și harnici de la început până la sfârșit, oamenii lui Will Weaver și-au oferit un al patrulea succes consecutiv în toate competițiile. La rândul lor, Portelois sunt acum singurii ultimii din Betclic ÉLITE.

Rezultatele acestei duminică în Betclic ELITE:
  • Limoges CSP – JDA Dijon: (81-77)
  • Pariuri la baschet – Le Portel: (85-77)

de

27 noiembrie 2022 la 7:44

După două succese convingătoare împotriva ASVEL și Monaco, JDA Dijon s-a mutat la Beaublanc pentru a provoca Limoges CSP. Duminica aceasta, oamenii lui Nenad Markovic nu au reușit să câștige, din vina unui mare Nicolas Lang (81-77). În partea de jos a tabelului, Paris Basketball a continuat să meargă pe marele său impuls depășind ESSM Le P…

Politica de comentarii BeBasket – Știri despre baschet în Franța și Europa

Împărtășește-ți comentariile și opiniile cu o dispoziție bună și mai presus de toate respectă-i pe ceilalți! Toate spamurile vor fi interzise!

Add Comment