Horoscopul zilei de marți, 3 ianuarie 2023

Puteți găsi mai multe horoscoape și obțineți o consultație în direct la 3210. De asemenea, puteți găsi în fiecare zi sfaturile lui Christine Haas pe Instagram pentru a profita la maximum de situația economică a zilei.

RAM

Astăzi este momentul în care Venus intră în Vărsător și armonia ei cu Jupiter va fi maximă, mai ales că și Luna va fi în fază cu aceste două planete! Putem crede că te vei îndrăgosti cu adevărat de cineva pe care îl vei întâlni și cu care vei simți imediat vibrații foarte pozitive. Dar atenție, s-ar putea să nu fie mai mult decât o prietenie.

Taur

Venus este acum în vârful zodiacului tău și te invită să dai un impuls relației tale romantice și mai presus de toate să fii mai puțin posesiv. Celălalt ar putea simți că ești mereu pe spatele lui, că el sau ea nu este liber, ceea ce este o mare problemă pentru cuplu. De fapt, mulți au experimentat asta în ultimii ani.

zodia Gemeni

Venus fiind foarte bine aliniată cu tine, iar datorită armoniei sale cu Jupiter, poți fi sigur că vei trăi unul sau mai multe momente emoționante, 1 decan până pe 11 ianuarie. Fie ești într-o relație și va avea loc o reînnoire datorită unei călătorii sau unui centru de interes comun, fie ești singur și ai putea cunoaște pe cineva, poate de origine străină.

Cancer

1 decan, armonia dintre Venus și Jupiter poate avea un efect pozitiv asupra unei afaceri de bani, a unei donații, a unei moșteniri de familie care creează conflict între tine și frații și surorile tale (până pe 11 ianuarie). De la 11 la 19, decanul al 2-lea este cel care va putea găsi o înțelegere foarte eliberatoare, și în chestiuni bănești. al 3-lea decan, despre asta vom vorbi din 16.

Leu

Nu este imposibil, dată fiind situația, să întâlnești pe cineva care să te facă să visezi (1 decan pentru moment). Într-adevăr, Venus este în fața ta și în fază cu Jupiter. Poate că o persoană care vine de departe vă va trezi emoții puternice? Sau, dacă ești într-o relație, dragul tău s-ar putea să apară brusc într-o lumină diferită și îți place foarte mult.

Virgin

Cu Venus în Vărsător, fie îți va plăcea munca bine făcută și satisfacțiile deosebite în acest domeniu – foarte important pentru Fecioară – fie te vei îndrăgosti de cineva la birou sau de cineva pe care îl întâlnești în fiecare zi din viața ta. cursul activităților dumneavoastră. Dar mă tem că este foarte cerebral, că nu se întâmplă nimic concret.

Echilibru

Din două lucruri unul, cu Venus care tocmai a sosit în Vărsător poți să fii puțin îndrăgostit de cineva sau… pentru un obiect, un tablou de exemplu, chiar și pentru un cântăreț, un actor… Sau, datorită armoniei sale cu Jupiter, ceva care era conflictual se poate rezolva de la sine în mod magic. 1 decan, ai până pe 11 să triumfe… sau să te îndrăgostești.

Scorpionul

Deocamdată, primul tău decan (născut în octombrie) este cel care primește afluxurile lui Venus până pe 11 ianuarie și ar trebui să te ajute să menții bune relații de familie. Ar putea fi chiar și o întâlnire în program, pentru o zi de naștere de exemplu. Totuși, este și posibil să găsești pe cineva din trecutul tău, fie în vis, fie în realitate. Vei fi deranjat.

Săgetător

Dorinta de a te distra cu cineva, de a flirta usor te va manca. Vina este Venusul Vărsător: ea intră astăzi în acest semn și se va ocupa de decanul 1 până pe 11: toate plăcerile tale vor fi legate de jocurile de noroc, indiferent de formă. Dacă ești deja într-o relație, ai grijă să nu-l faci pe cealaltă persoană geloasă, s-ar putea plictisi dacă comportamentul tău este repetitiv.

Capricornul

Venus iti ocupa acum sectorul de bunuri si achizitii, asa ca este un moment bun sa faci o achizitie importanta, chiar daca sarbatorile te-au lasat putin pe picior. 1st decan insa, este posibil sa ai in curand un randament neasteptat, bani pe care esti sfatuit sa ii investesti si sa nu ii distribui. Pe partea inimii, nu fi prea posesiv sau, dimpotriva, prea detasat.

Vărsător

Venus isi va face calatoria anuala in zodia ta pana pe 27 ianuarie, primul decan fiind printre cele mai bine servite datorita armoniei dintre Soare si Jupiter. Dacă acesta din urmă a fost pozitiv în ziua nașterii, este foarte posibil să aveți o întâlnire care să conteze. Dacă sunteți deja un cuplu, o reînnoire se poate manifesta datorită unei situații neobișnuite.

Pești

Venus este discretă în al 12-lea sector al tău și te încurajează să oferi dragoste celorlalți mai mult decât celor dragi sau chiar ție. Nevoia ta de a te dedica este accentuată în această circumstanță. Acestea fiind spuse, ai putea avea și o poveste care trebuie să rămână secretă, cu cineva care nu este liber. Dar poate tu ești cel care nu ești liber și asta te deranjează foarte mult.

Redacția recomandă

Știri de la redacția RTL în căsuța dvs. poștală.

Datorită contului tău RTL, abonează-te la buletinul informativ RTL pentru a urmări zilnic toate știrile

.

Add Comment