A cincea. Finala Grand National du Trot de la Vincennes duminică, 4 decembrie 2022. – Angers Info

Direcția Vincennes în această duminică, 4 decembrie 2022 pentru Tiercé-Quarté-Quinté +. În acest eveniment, Finala Grand National du Trot va trebui să concureze unul împotriva celuilalt ca titular. Cursa se va disputa pe o lungime de 2850 de metri și va fi dotată cu 150.000 de euro.

La acest eveniment, Fragonard Délo (1) a rămas în frunte și este la fel de confortabil în Vincennes ca și în provincii. Trebuie doar să-i ascunzi efortul. Desigur, această Finală este foarte bine compusă, dar nu este exclusă pentru locurile mici, după o cursă bună, potrivit lui Franck Leblanc.

Secretele lui Geny

Christian Bigeon: Gull of Haufor (2) nu a fost bun în etapa lui Mauquenchy. Cred că a crezut că este în modul antrenament, deoarece nu era desculț. Excursia sa anterioară la Nantes a fost foarte bună. Dă dovadă de o condiție fizică excelentă la antrenament. Nu este niciodată la fel de eficient ca „D4” la Vincennes. Mai mulți cai au șanse mari în acest quinté, el este unul dintre ei. Trebuie să-l răscumpărați.

Jean-Michel Bazire: Gently de Muze (3) s-a agățat recent, altfel ar fi jucat un rol principal. Fizic este foarte bine. S-a pregătit asiduu și în condiții bune pentru acest obiectiv de lungă durată. Are încrederea mea.

Sylvain Roger: Edy du Pommereux (4) a făcut valoare foarte bună în ultima vreme, într-un moment foarte bun și într-un domeniu foarte puternic. Opoziția va fi totuși dură cu această ocazie. Dacă ar fi terminat la finalul combinației a cincea, cu ajutorul unei călătorii bune, ar fi alergat foarte bine.

Mathieu Mottier: Fakir de Mahey (5) a avut un sezon remarcabil din toate punctele de vedere. Făcuse o mică pauză după vară. S-a întors rapid la cel mai bun lucru, fapt dovedit de succesul său, când s-a întors, acum trei săptămâni. Am găsit etapa Mauquenchy plasată puțin prea aproape de Finală. Se va prezenta celor mai buni. Cred că Gently de Muze va fi greu de învins, dar partenerul meu are un rol bun de jucat.

Hughes Levesque: Gamay de l’Iton (6) a alergat foarte bine data trecută, pe o pistă care i-a plăcut. Este grozav, dar cred că acest lot este, evident, mult mai puternic decât cel al lui Mauquenchy, iar profilul piesei este poate puțin mai puțin avantajos. Acestea fiind spuse, el poate fi încă cel mai bun cal din cursă. Nu va trebui să ne aruncăm în luptă de la început, ci să păstrăm puterea pentru final.

Loic Chaudet: Déesse Noire (7) a fost foarte bine plasată când a fost puțină agitație în peloton data trecută. A fost lovită de un alt concurent și a făcut greșeala. Fac imediat apel la ea, pentru că nu a concurat. Cred că va fi tren, care nu l-ar servi, dimpotrivă. Concurăm pentru un loc al patrulea sau al cincilea, cu ajutorul unui traseu bun.

Frank Harel: Eire d’Hélios (8) cu siguranță nu a fost suficient de pregătită data trecută. Am lăsat-o în fier de călcat ultima dată în Mauquenchy pentru a-i da un curs, în vederea acestei Finale, unde este bine plasată la postul apropiat. Arată mai tonifiată. Are nevoie de un curs bun pentru a se exprima. Dacă acesta este cazul, se poate termina la sosire.

Alexis Garandeau: Farah des Caux (9) ne-a liniştit total recent. Avea tandrețe într-un picior. Ea va fi din nou abordată în față și „DP”. Ea câștigase prima etapă a GNT, dar opoziția din această Finală este foarte dură. Acestea fiind spuse, un ritm susținut îi poate permite să apuce un loc mic.

Matei Abrivard: Fine Colline (10) nu a ratat primul său gol al întâlnirii în ultima vreme. Încă funcționează bine iarna. Mai multe curse i-au fost la dispoziție, în final am optat pentru această Finală. Se ridică opoziția dar urmează toate trenurile. Cu câteva șanse bune la stâlpul îndepărtat, ea poate profita de o mașină bună pentru a fi adusă înapoi și își pune punctul, pentru a juca rolurile principale.

Stephane Meunier: Django du Bocage (11) va alerga pentru a îmbunătăți performanțele lui Mauquenchy, care a fost o cursă ritmată. Era bine luni dimineața la serviciu. Se ridică opoziția, mai ales la primul nivel. A face distanța nu va fi evidentă. Vom urmări locul cinci.

Jean-Michel Bazire: Fairplay d’Urzy (12) este bun la serviciu, dar în competiție a mers prost recent, mai ales pentru revenirea lui la Vincennes. În spate, a fost foarte bine. Trebuie să faci distanța și el va avea nevoie de un curs clar. Totuși, mi se pare, dinainte, foarte competitiv pentru un loc în al cincilea. Este foarte bun la antrenament.

Eric Gilles Blot: Echo de Chanlecy (13) trebuie să facă distanța de data asta, e mai complicat. Deci scopul este să încercăm să câștigăm turneul. Trebuie să ai o alergare bună. Dacă merge bine, poate termina al patrulea sau al cincilea.

Matei Abrivard: Duel du Gers (14) a dovedit că a revenit în top după ce a avut probleme de sănătate. După două secunde la Vincennes, s-a descurcat bine în etapa Mauquenchy. Lotul este foarte bine compus, dar este voluntar. Chiar dacă pare mereu în dificultate, nu se lasă. Ar trebui să profite de condiția sa fizică bună pentru a se ocupa de un loc.

Jean-Michel Bazire: Feydeau Seven (15) mi se pare că nu e rău la serviciu. Trebuie să repete în competiție. Sunt un pic sceptic dinainte. Trebuie să mă liniștească. L-am dezcalțat din cele patru picioare pentru această angajare fină în treapta a doua. Acum am un pic de îndoială.

Gilles Curens: Gladys des Plaines (16 ani) ratase revenirea ei, dar eu pledez vinovat. Nu l-am pus cum trebuie. Ea m-a liniștit recent la Mauquenchy, chiar dacă nu putea decât să urmeze. Este în creștere și această ieșire îi va permite să câștige în condiție. Rămâne încălțat și nu se descurcă bine la trap. O poți respinge. Va trebui să fie reținut când iese sub șa.

Jean-Loïc Claude Dersoir: Cash du Rib (17) merge foarte bine în Saint-Galmier. Nu a fost foarte fericit, dar timpul este foarte bun. De atunci nu a mai avut curse interesante. Aici, face cincizeci de metri. Este o misiune imposibilă. Această cursă îi va face bine înainte de a merge, poate, la Cagnes în Marele Premiu de Crăciun. Are 10 ani, dar tot ramane extra, vesel, flexibil si cu invidie, dar trebuie revazut.

Un rezumat: 3 – 6 – 10 – 2 – 15 – 14 – 13 – 5 Rezumatul presei: 10-3-6-2-15-5-13-9

Equidii: 3-2-6-13-5-10-15-12
Europa 1:
Parisianul: 10 – 6 – 3 – 2 – 15 – 13 – 5 – 9
Alsacia:
Paris Turf: 3-2-6-5-10-12-13-15
RTL:

.

Add Comment